Receptes d’estiu

 

GASPATXO

INGREDIENTS
  • Tomàquet
  • Pebrot vermell
  • Ceba
  • Un all
  • Molla de pa
  • Vinagre
  • Sal
  • Oli
  • Aigua

MANERA DE FER-HO

Es posen al “minipimer” les tomates, el pebrot, la ceba, l’all, una molla de pa grosseta, una mica de vinagre, sal, oli i aigua i es tritura bé.

Després es passa pel colador tot el contingut del “minipimer” per tal de retirar les llavors.

La quantitat d’aigua serà la necessària per tal d’obtenir un suc ni massa clar ni massa espès.

 

ESPAGUETTI AMB FRUTO DI MARE

INGREDIENTS
  • Dos pebrots verds llargs
  • Una ceba
  • Una tomata
  • Dos grans d’all
  • 500 grams d’espagueti
  • 300 grams de petxines
  • Una pastilla de brou
  • Sal i oli

MANERA DE FER-HO

En una paella s’hi posa un raig d’oli, els pebrots tallats a trossets i es couen lentament; Quan estan una mica cuits si afegeix la seva ratllada i quan està una mica daurada s’hi afegeix la tomata i les petxines que abans haurem posat al vapor perquè s’obrin (el suc que deixin les petxines s’incorpora al sofregit) i es deix coure una mica fins que el sofregit estigui ben cuit.

En una paella gran s’hi posa el contingut del sofregit, els espaguetis i l’aigua calenta junt amb la pastilla de brou ja dissolta. Es cou durant 20 minuts aproximadament (si cal s’hi afegeix més aigua).

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.